www.yusufakgun.tr.cx
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.yusufakgun.tr.cx

Image
Shot with Cano

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın

4 posters
YazarMesaj
CEMRE_KOLİK
cemre manyaqı mod.
cemre manyaqı mod.
CEMRE_KOLİK

gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Empty
MesajKonu: gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın   gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Icon_minitimeÇarş. Tem. 25, 2007 9:49 pm

ewt gülçinle ilgili anılar burayaaaa
CeMrEm_YoShY

MesajKonu: Geri: gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın   gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 12:07 pm

bnm var ben hepsiden herkesi teker teker tanıyom onlarda beni hatta tüm konserlerinde en ön sıradayım:) bi kere gülçin şarkı sölerek bana baıyodu sahnede sonra konser bitti bn onlarla konuşuyodum gülçinin yanına gittim bana özel olarak şarkı söledi sesi muhteşemdi
CeMrEm_YoShY

MesajKonu: Geri: gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın   gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 12:10 pm

bnm var ben hepsi grubunu yakından tanıyorum onlarda beni tüm konserlerinde en ön sıralardayım :)bi gün gülçin bana bakarak şarkı sölüyodu konser bitti gülçinin yanına gittim o bana özel olarak şarkı söledi sesi süperdi ya
selin_yoshy
yosyh manyaqı mod.
yosyh manyaqı mod.
selin_yoshy

MesajKonu: Geri: gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın   gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Icon_minitimeC.tesi Tem. 28, 2007 8:25 pm

nerdeee
İrosh
gülçin manyaqı mod.
gülçin manyaqı mod.
İrosh

MesajKonu: Geri: gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın   gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın Icon_minitimeSalı Ağus. 07, 2007 12:39 pm

keşke olsa Sad Sad Sad

gülçinle ilgili bi anınız varsa tıklayın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-